Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Min katt har flytningar, vad ska jag göra?

Hej. Jag har en Katthona som är 10 månader, har märk att de kommer ljusbrunt slem ifrån hennes slida och hon är där och slickar och tvättar ganska ofta, vad kan det bero på
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Natalie,

  Kan hon ha blivit parad? Säker att det kommer det från vulva? Kissar hon och beter sig som vanligt? Har hon feber (normalt under 39 grader i rumpan)?
  Det är ovanligt att få problem från könsvägarna i så ung ålder, men inte omöjligt. Hon ska inte lukta illa eller ha tjock/varig flytning, utan se ren och torr ut. Är du orolig är det klokt att kontakta en veterinär för mer detaljerade råd.

  Med vänliga hälsningar
  Jennifer
 • Hon är en inne katt. Hon äter och dricker men det som kommer ut är ljusrosa och tjockt. Jag var i kontakt med veterinär och dom bad oss avvakta. Tog foto på hur det ser ut.
  Tack för ert snabba svar 
  Natalie Espinoza
 • Hon är en innekatt. Hon äter och dricker men det som kommer ut är ljusrosa och tjockt. Jag var i kontakt med veterinär och dom bad oss avvakta. Tog foto på hur det ser ut, och det luktar inte.
  Tack för ert snabba svar
  Natalie
 • Hej Natalie!

  Jag skulle kontakta veterinären igen och be om att få boka besök. Om din katt inte är kastrerad så kan dom eventuellt få livmoderinflammation, så jag tycker hon borde bli undersökt.

  Lycka till!
  Liv

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.